Horror en griezelverhalen

Op zoek naar een lekker spannend griezelverhaal? Griezelen kan tegenwoordig ook in digitale vorm met ebooks!

Het kan heerlijk zijn om op een donkere eenzame avond lekker weg te griezelen met een spannend ebook. Huiver en griezel mee.

Kies uit onderstaande griezelverhalen:

Lekker griezelen

Horror- en griezelverhalen zijn heerlijk wanneer je even op zoek bent naar wat avontuur in je eigen omgeving. Kruip lekker onder een deken op een donkere, regenachtige avond en lees over heksen, geesten en ander gespuis. Of lees een griezelverhaal op een ander duister moment. Onderstaand kan je enkele leuke ideeën vinden:

Griezelverhalen met Halloween

Wat zijn jouw plannen met halloween? Ga je lekker met vrienden een enge film kijken? Sluit het dan af met een huiverend verhaal. Of blijf toch alleen thuis en kweek je eigen kippenvel!

Kamperen met de kinderen

Ga je met de familie kamperen? Kruip dan eens lekker om het kampvuur, zet een heksenstem op en lees een eng verhaaltje voor! Kijk wel uit dat de kinderen nog aangenaam kunnen slapen.

Griezelen met Weerwolven

Een andere leuke tip is het spel Weerwolven van Wakkerdam. Dit populaire rollenspel is extra leuk wanneer je een griezelige situatie neerzet. Leg wat kussens op de grond, pak passende achtergrondmuziek en speel met kaarslicht. Maar het allerbelangrijkste van dit spel is de verhaalverteller. En voor een goed verhaal is inspiratie nodig! Daar zijn griezelverhalen natuurlijk ideaal voor. Lees er eentje voor tussen de spelletjes door, of pak van te voren een horrorverhaal!

Stuur ook een griezelverhaal in

Weet jij een leuk griezelverhaal waar geen rechten op zitten? Stuur hem dan in! Help ons mee het aanbod te verbeteren en help anderen aan slapeloze nachten.